Total Pageviews




Assalamualaikum ...
Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe.

Ada seorang Boss tue, dia ada bagi tau yang dia pernah terbang 1 flight dgn seorang penganut Budha. Bos CikLaa kata, muka dia nie muda sgt2. Nampak mcm 30 an ... tp bile tanya usianya, aduih Macam tak percaya. Usianya dah mencapat 70 tahun. Ayoooo ..

CikLaa dgr cerita nya mcm tak percaya. Hehehe. Bos CikLaa nie pon risik2 laa kt dia apa petua nya sehinggakan nampak 30 tahun lebih muda. 

Petua nya senang jew. Amalkan minum air kosong sebanyak 3 liter setiap hari sebelum menjamah makanan. 

Aduih!

Rasa macam xsanggupkan. Ermm, 3 Liter tuh. Confirm lepas tuh tak sarap. Hehehe.

Xyah nk pening2. CikLaa ada step nk minum air kosong yang mcukupi. 

Step 1:
– Bangun pagi minum air sekurang-kurangnya segelas (Untuk segarkan sel-sel dalam badan)
– 9.00 am hingga 12.00 pm: Minum 2 liter air kosong
Step 2:
– Makan tengah hari minum air suam 5-10 minit selepas makan.
– 02.00 pm hingga 05.00 pm : Minum 2 liter air kosong.
Step 3:
– 06.00 pm hingga 09.00 pm: Minum 2 liter air kosong.
– Jika bersenam, di gym atau taman saya masih minum air.
Step 4:
– Sebelum tidur minumlah segelas air (Melancarkan darah dan salah satu cara mengelakkan strok)
*Ke tandas tu perkara biasa..yang penting air kencing berwarna putih.

Apa lagi, p laa cobe! 
Hehehe.


KEDAI SHAKLEE UMMI

Copyright © Cik Laa (Ummi Moden) | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in