Thursday, September 27, 2012

Radiusite! Shawl Fedora! So Sweet!


Wow! Mesti mau mulut ternganga tau! 
Hehehe tp mesti tertanya-tanyakan, hebat sgt kew shawl nie? Ergggg, 
entahlah sebab Anish masih belum memilikinya lagi... Hehehe tp Insyaallah akan Anish milikinya kemudian! Klu Anish dah dapat nanti, Anish akan upload gambar nyer nanti... Hehehe

Sebenarnya ... Anish suka sgt dengan shawl nie! 
Cam cantik sgt dengan mix warna yang 'glomor' nyer... Ish, cam tak sabar je nak pakai nie...
 Xkiralah model ke yang buat nampak cantik tp yang pastinya memang cantik n sempurna! 
Anish nak yang nie! dah tak sabar daaaaa nie! 

Untuk tatapan U alls semua, Nie biodata Shawl Fedora Okies!

Material :~
Quality Chiffon

Harga :~
RM 59

Lebar :~
47cm / 18.5 inci

Panjang :~
190-195 cam / 76-77 inci

DAN


Ini le gambar nyer yang buat Anish teruja nak sgt2 ... :~


Sambungan... Time Mengedik's! Opsh ;) ...


Hehehe ... Hahaha ... Gelak dulu eh! Baru aweks muda... Senyum sedikit pun tak apa tau!
Dapat juga bersedekah ...

Anish nie sebenarnya baru lepas buat kerja yang tak berfaedah .. Dok menedit gambar2 Anish yang tak seberapa cantik tuh... Makin lama makin syok pulak (makin peransantan) rasanya sampai naik lembam da mata nie syok sgt mengedit gambor sebab hasilnya amatlah Anish puas hati... Klu U alls xpercaya, U alls semua cubalah!

Nie semua hasil Anish mengediks! Klu U alls terasa boring nk Tgk, Anish minyak maaf tau! Anish kan suke syoks sendiri... Ekekekeke
Nie gaya gediks yang paling brjaya! Sebab depan cik suami tersayang lor .... Hehehe
Add caption

Friday, September 21, 2012

Mengediks sat!


 Ello semua! Hari ini Anish rasa boring sgt... Bila da boring tuh, macam2 le nk buat... Hehe xpercaya ker? Uhh, tengoklah gambar sebelah tuh n seterusnya ... Inilah hasil yang terjadi bila xada apa yang nak buat ... 

Sebenarnya Anish baru sahajalah upload app yang baru ... PhotoWonder namanya ... Best sgt app nie! Macam2 Anish boleh edit semua gambar yang seberapa nak cantik tuh ... Hasilnya memang lumayan n mgagumkan! Klu sapa yang nak cuba... Trylah upload n terokai apa ya patut n jangan lupa kongsi kan gambar U alls semua dengan Anish ehhhhh ... Nk Tgk korang yang cantik2 tuh ... Please.....
gambar nie diambil time nk g open house ...


gambar ni pula kat ofis ...
















e e e e e best nyer!

Assalamualaikum...

A haiiiiiiiii! Erm, mesti tertanya-tanyakan aper yg best kan.... Xade apa pun cuma rs best nie bila anak Anish daa semakin Sehat Dan minggu depan dapat pergi Langkawi... Leh bawa anak n best best best suami Anish pun ikut sama. Serious sgt! Best kan!

Untuk hari nie Ticha hanya follow tuk antibiotik n demam... Td baru je tukar drip dr Beulah kiri ke kanan. Ticha xnangis pun kena cucuk... Alhamdulillah, Allah ringankan rs kesekitan iTu. Amin!

Thursday, September 20, 2012

Morning semua ...



Hari ini hari pertama Anish jg baby kat spital... Ade lagi berbaki 4 hari .... Hopefully semuanya ok n Anish tau Anish Kn banyak2 bersabar kan kan kan ...

Ermmmm, dok asyik belek FB td, Ada news baru tau... Apa lagi, Radiusite Akan kuar produk baru! Harga Blum tau td... Kita sama2 tinggi ek! Tgk gambar Jew laaaa... Itupun satu jew... Hehehe

Wednesday, September 19, 2012

Wow! Inner Neck Radiusite Baru ....

 
wow weeeeeeeee ... Radiusite dah update Inner neck yang baru di www.radiusite.com!! 
boleh order sekarang!! ♥ kata mereka .... 

" Inner neck ini sesuai untuk mereka yang berwajah bulat, kerana setiap inner ini bahagian             awningnya lebih panjang sehingga ke pipi. Jadi anda tidak perlu risau lagi!

Anish rasa pada yg sape2 berminat ... Boley dapatkan inner ini sekarang dan
 apa lagi gayakanlah dengan selendang kegemaran anda n kegemaran orang yang tersayang U alls Peeewwwiiiit! :D 

Tengoklah anish gayakan dibawah nie... jeng jeng jeng (tp xsecantik model Radiusite)

ini inner neck d pakai kat luar ....

inner neck blah dalam nyer ... senang terbentuk tau!

 Anish rasa selesa sgt pakai Inner Neck Radiusite nie ... hajat di hati, kalau ada peluang ingin tambah lagi koleksi lagi ... hehehhe Harganya pulak berpatutan ... hanya (RM25) sahaja.                Kalau U alls semua nk tgk model cantik Radisuite pakai,
U alls pi kat sinih ... ;P   Inner Neck Cotton 18 September 2012

sekian,

wassalam,

dr,

 

Sunday, September 16, 2012

Mood Rajin ... hehehe

Ellos you all! ai ... hari nie last kita d bulan Syawal ... seday kan ... tp yang seronoknya biler time open house ... uiii! meriahnyer ... macam-macam tuan rumah hidangkan tetamu dengan juadah yang tinggi kolestro, lemak-lemak degil n   ubat2 tuk penyakit baru ... ekekekeke ... maaflah bukan nk megejek tp ini semua realitikan kan kan kan ;0

apa2 pun, hepy for Aidilfitrie ... terimakan pos raya yang tak seberapa nie ... just nk tunjukkan baju raya ajew ... uiks! u alls jgn mgata tau! dooooosaaaaa .... tp Anish daaaa maafkan ... hehehehe

gambar nie time open house puspanita - putrajaya

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...