Friday, September 21, 2012

Mengediks sat!


 Ello semua! Hari ini Anish rasa boring sgt... Bila da boring tuh, macam2 le nk buat... Hehe xpercaya ker? Uhh, tengoklah gambar sebelah tuh n seterusnya ... Inilah hasil yang terjadi bila xada apa yang nak buat ... 

Sebenarnya Anish baru sahajalah upload app yang baru ... PhotoWonder namanya ... Best sgt app nie! Macam2 Anish boleh edit semua gambar yang seberapa nak cantik tuh ... Hasilnya memang lumayan n mgagumkan! Klu sapa yang nak cuba... Trylah upload n terokai apa ya patut n jangan lupa kongsi kan gambar U alls semua dengan Anish ehhhhh ... Nk Tgk korang yang cantik2 tuh ... Please.....
gambar nie diambil time nk g open house ...


gambar ni pula kat ofis ...
















Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...