Thursday, April 18, 2013

35 Weeks ... baby on the way ... hehehe :)

ellos fren ... apo khabor? Ummi sihat jew ... alhamdulillah, ari nie Ummi g check kandungan Ummi ... besok masuk 35 weeks daaa... mengandung anak kembar nie macam2 Ummi rasa ... rasa takut pun adew ... ikut kata nurse tadi, Ummi biler2 masa daa boley bersalin. Get ready jew apa yang patut. Katanya lagi, pegnant twin nie tinggi risiko nyer ... klu adew tanda2 nk bersalin tuh, terus pergi ke hospital ... jgn tunggu lama2 ... huhuhu ayat nurse tadi buat Ummi rs cam takut daaa ... kadang2 rs tak sabar nk terima owg baru ... tp biler mengenangkan time nak bersalin tuh, mcm2 Ummi pikir ... takut!!!

35 weeks ... besarkan peyut Ummi ...
Kalau nak citer tang bawak peyut nie, Ummi rs mengandung kali nie, Ummi xlaa banyak sangat dugaan nyer berbanding dengan Batrisya ... ms mengandungkan Batrisya, masuk 34 minggu daa kn induce n Batrisya kuar xcukup bulan tp alhamdulillah berat dier ok, 2.4 kg n tak adew masalah kesihatan .. Syukur alhamdulillah ... Ummi rs mengandung baby twin nie Ummi makin rajin jew .. rajin bc Quran, rajin memasak, kemas umah, rajin jalan, sukew tgk org hensem ... ekekekekeke (jeles ci suami kang), rajin berleter ... hua hua hua .. rajin mcm2 lah ... bab kata owg, daa buang tabiat! hehehe. tp semua itu kehendak Allah SWT ... apa yang DIA kasi, kita kn terima dengan redha nyer ... Ummi bersyukur sgt2 pd Allah ... sesungguhnya, rezeki yang d beri ini tidak ternilai buat Ummi ...  

ermmm, tak mau taip panjang2 sbb nanti tak adew isi nk citer laen .. 
last2 terkubur plak Blog nie ... skrg bawu nk aktif. hehehe. 
k la iyer ... klu berkelapangan doakan Ummi iye ..
syukran ...

cau cin cau ..

muah!

 
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...