Monday, April 22, 2013

Gaya Tudung Kegemaran Ummi ...


i ... pekabor? hehehe. Ummi ari nie kurang sihat sket tapi Ummi bersemangat giler nak update blog nie ... hahaha ... sbb dapat idea baru tau! idea koleksi pemakaian tudung penuh selesa Ummi ...
cuba tengok gambar kat bawah nie ... hehehe,

Thanks Google .. 

Jangan mare iyer ... pemakaian tudung macam nie entah bile laa agaknya ... Harap2 Allah SWT panjangkan umur Ummi . Terasa sangat banyak kekurangan diri ini untuk berhadapan dengan Allah SWT. Terasa teramat-amat malu sgt ... mudah-mudahan Allah makbulkan doa Ummi nie. Ya Allah, panjangkan umurku agar aku dapat beribadat hanya kerana Mu, Ya Allah. Berkatilah usiaku ini yang Engkau kurniakan kepadaku. Peliharalah diri ini daripada hasutan syaitan yang senantiasa mengodaku, Ya Allah ... Amin.

Sesunguhnya bukan Ummi nak permainkan pemakaian seperti ini, tapi sekurang2nya gambar ini terpahat dalam sanubari Ummi agar sentiasa mengingati mati dan In Sya Allah, mampu menghindari Ummi dari melakukan perkara-perkara yang dilarang oleh Nya malah menuruti segala suruhan Allah SWT ...

Apa2 pun, nie dier ... pemakaian tudung yang selesa dari Ummi.
Asalkan menutup aurat, selesa dan kemas.

Tudung bawal biasa jew ..
biasanya sesuai tuk majlis formal
nie tudung paling murah .. RM 8 sehelai ...
Tudung nie yang paling mahal Ummi beli tau!
sesuai tuk majlis2 kawen n dinner rasanya
ahaks! sesuai laa dgn harga kan!
Tudung nie tudung yang banyak warna,
panjang n besar tp selesa n tak panas,
jenama - radiusite
tudung nie pun dr radiusite jugak. klu nk pakai,
kn adew iner labuh sbb kainnya jarang

Pasmina yang panjang tp senang dibentuk,
labuh menutup dada n selesa sgt!
Tudung half moon ... senang dipakai tp
kn pakai inner ler ...

Tudung santai sgt! lembut n senang nk pakai!
klu buat bersukan nie bagus! sbb,
serap peluh ... hehehe

Tudung nie pun murah .. RM 10 jew ..
material die, kain satin. Susah nk bentuk tp
nampak terletak je kat badan
Pasmina yang boley jd kain 'telekung'
tuk menyusu sbb besar n lebar 

Inilah sedikit gambar yang dapat Ummi upload bg gaya2 tudung yang Ummi pakai. Pada Ummi,
harga tak penting tp janji selesa, senang di bentuk n digayaka serta menutup aurat ... Alhamdulillah ...
setakat ini, suami Ummi peka terhadap pemakaian Ummi. Kekadang Ummi selalu dapat komen
 n kritikyang membina dr dier ... Alhamdulillah.

k la kekawan, cukup kot ... tgn daa lenguh n
perasaan malas sudah menular nie,
Ummi berundur dulu iye,
bye bye

CU

Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...