Sunday, April 28, 2013

'INSAF' hahahaha ... Kedai Makan daaa

Elloss ... hye! hari nie hari minggu yang selayaknya dok berehat2 jew kat umah kan ... kemaskan mana yang patut, cuci mana yang kn cuci n tidooo ... esok plak kn pikir tang kerja plak! hahaha ...

Ummi daa siap daa semua tuh ... daa seatle daa semua ... skrg pikir nak sambung tdo plak ... Badan daa sakit2 daa nie ... tang pinggul lagi laaa. Ummi daa bagi tau baby suh dier pusing balik dok kat bawah... tolong Ummi senang nak bersalin ... kata orang2 tua, elok laa kiter selalu cakap2 dengan baby ... Is Sya Allah baby akan dengar ... hehehe. mitak2 laa ank Ummi nie dengar rayuan domba Ummi nie .. ekekeke ...

Opss, citer pasal 'INSAF' tuh (tajuk hari ini) sebenarnya kedai makan yang ada kat tepi SOGO tuh ... semalam suami Ummi ajak makan kat situh ... just p makan jew ... kalau p shopping kan best! gaji pun daa masuk kan ... ;) tapi cik suami Ummi nie daa pesan awal2 ... jgn dok rambang mata pulak ... kena pandai bugjet laaa, ada 2 owg nk joint bajet tahun nie lagi ... hehehe.

Kat SOGO smlm xadewlah ramai sangat owg ... Ummi gerak dari rumah pun daa kul 11 lebih .. Kitaorang ingat daa jem daa. tp smlm tak jem pun .. ok jew sepanjang perjalanan ... tang parking pun sama .. banyak kosong lagih! pelik kan? selalunya ramai orang ... ummhhh, mungkin ramai g dengan ceramah politik kot ... hahaha ... smlm Ummi tak berapa nak larat jugak nk jalan ... tapi gagahkan coz berangan dalam hati nk tgk2 kain baju raya kew ... hehehe ... 

Nie mukew penat ke mukew sombong?
tak tau laaa ... penat kot!
hahaha


Ticha n Cik suami ... Mukew Ticha yang
teruja tgk BUS! hahaha

Sejak akhir2 nie ... susah nye ambek gambar Si
Kecik Ummi nie .. Ticha selalu x pandang
camera daa ... adakah die bowink?
Ummi n Ticha ... Tembam tak?
ekekekeke


Last skali g sana bukan g shopping tapi g makan kat 'INSAF' sahaja ... pas tuh balik umah terus ... hehehe. memang jimat sangat laa kalau berjalan dengan Cik Suami Ummi nie ... kalau tak bawak beg duit pun tak apa .. confirm nyer xadew peluang laaa nak 'bershopping' ekekeke


k laa, Ummi nak cau cin cau dulu .. idea daa x adew sgt nie ..
ekekeke. salam ukhwah dari Ummi hari ini ...

bu bye bye ...

Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...