Tuesday, April 16, 2013

Pantai PD - Berkhemah bersama Family In Law ..

Ellos ... ai ... terasa daa lama daa tak update blog nie ... sejak dua tiga menjak nie, Ummi bz sket dgn kesihatan tak beberapa nk baek nie ... (carry peyut yg daa nk sarat), beban kerja yg tak beberapa nk adew nie ... dan paling best menguruskan rumah tangga .. huiyoooo!

Bz macam mana sekalipun, Sabtu lepas, 13 April 2013, Ummi n family in law ada jugak p berkhemah tepi pantai d PD. best sgt! iyer laa keluar beriadah bersama keluarga kan, mana tak best nyer .. MIL Ummi mcm2 bw makanan tau! ada behun goren, nasi lemak, sandwich, kudapan ringan2 ... yg special tuk cucu dier Irdina, adew sup makaroni lagi .. pergh! terbaek laa Mak ...

Sedap tau MIl Ummi masak .... ummmph!
nie laa MIL Ummi yang penyayang, sabar n baek sgt ...
semoga Allah memberkati usia Mak dan dipanjangkan umur Mak .. Amin.

Bila siap je pasang khemah, anak Ummi Irdina dan Kakak Nana dah tak sabar2 lagi nk maen dalam khemah. Seronok tgk diorang... Air laut plak xjauh dr tempat kitaorang khemah tapi semua tak beria nk mandi ... beria-ria tgk orang mandi adew laaa. hahaha. klu Ummi tak pegnent, memang Ummi terjun kuak lentang nyer ... hehehe. 

Khemah kecik jew ... pinjam abg ipar nyer ... hehehe.
seronok bebudak nie kan ....

nie plak, suami Ummi pun tupang posing jew ..
 hahaha ..hensem x? ececece
best kan dapat luang masa bersama keluarga ... itulah, klu dipanjangkan umur nanti, Ummi pun nak buat aktiviti ni sekali sekala .. sbb nyer aktiviti seperti ini mengeratkan hubungan kita antara satu sama laen. Ummi bersyukur d kurniakan keluarga yang penyayang dan saling membantu antara satu sama laen ... Semoga Allah SWT melimpahruahkan rezeki, umur kepada kami sekeluarga .... Last baru laa nie masuk gambar Ummi tp sorok peyut! ekekeke

bersama kakak ipar, Sania n adek ipar, Ina
chumel x kami? posing lebey jew kan?
hahahaha
Okeh laa...cukup laa dulu, banyak dah Ummi membebel...kang bertambah-tambah kan, merapu pulak. hehehe 
cau cin cau ...

Assalamualaikum ...
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...