Tuesday, April 23, 2013

Resah ... Sakit Nak Bersalin ... Huhuhu

 
ellos ... eeee tulong! tulong! tulong .... huhuhu sebenarnya Ummi tengah resah nie ... tak tau napew laa ... satu hari ini Ummi rasa resah sangat2 ... resah kerna kesahkan sakit2 perut yang memulas-mulas nie .. adakah itu tanda nyer? alamak! hehehe. Ummi tak bersedia lagi nie ... urat2 kat belakang nie pun daa rasa cam sakit2 jew ... Ummi risau jugak n tertanya-tanya adakah ini tanda2 nk beralin kew? huhuhu. Masa ank first dulu xadew tanda-tanda cam nie sebab Ummi di induce kan oleh doktor ... rasa terus jew sakit ... tp sekarang nie, Ummi macam dalam dilema plak ... Aduyaai! confius sunguh! mcm manalah rasa contraction nyer tetap tuh ... adew sapa2 nk tulong? hehehe

Ummi daa semak daa tanda2 bersalin dalam internet td. Apa yang Ummi rs nie rasanya belum adew tanda2 nk bersalin ... peyut mengeras pun kadang2 jew ... tak tetap langsung .. ekekeke. baby nie sajew mainkan Ummi kot kan ... hehehe tapi Ummi risau sket sbb dr kul 9 pg tadi sampai sekarang, baru 5 kali jew peyut Ummi berombak-ombak ... maksud nyer baru adew 5 kali pergerakkan sahaja. klu xcukup 10 mlm nie, alamak nyer Ummi kena p terus ke hospital laa ... itu yang buat Ummi bertambah-tambah lagi takut .. hohoho ... tp Ummi harap xadew apa2 laaa ...


oklah kekawan, Ummi cau cin cau dulu. tapi klu adew sapew2 yang sudi kongsikan
tips sakit bersalin nie, Ummi harap leh laa komen2 sket ... :)
leh jadi panduan yg berguna pd Ummi nanti.

Selamat petang iyer ...

adios,

 
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...