Thursday, July 25, 2013

Hijab with Dian pelangi collections

 
Hai .. slmt pagi geng! Pagi nie Ummi semangat sgt2 nak taip menaip nie. Ummi ade sesuatu nak share dengan kekawan semua. Ialah raya aidilfitri kan tak lama lagi ... So, apa lagi. Nak 'tayang' koleksi tuk hari raya laa. Mana tau ader yang kekawan berkenan nak buat raya kan? Ummi cuma nak kongsikan bersama jew... Lagipun, kalau tak 'best' Ummi tak kan nyer dok heboh kat blog nie. Mesti yang syok yer ... ^-^ .

'Hijab with Dian pelangi collections' pergh! tajuk orang putih plak .. hehehe. Ummi rasa tak menyesal sapa yang beli collections nie .. Best jew rasa. Nyaman n selesa sangat2. Ummi pun daa adew koleksi nie. Kalau nak tau cam ne laa ruper Dian Pelangi nyer collections nie, haaa cer tengok gambar2 kat bawah nie :)


Tudung jew tau ... baju n skirt X eh!

Klu laa dpt kurus cam nie ... kan?

Cantik tak? cantik kan. nie plak gambar adik iapar Ummi pakai ... Ummi nyer gambar, tunggu! hehehe


kemas jew kan nampak!

Bergaya kan ... simple lagi2 tuk gurl yang suka bergaya.


Cantik kan


 Nie plak .. gambar Ummi. ta kade lah secantik diorang ...
Ummi nk buktikan ummi pun adew beli jugak ... hehehe.



Lembut ... senang d gayakan ..

Nak kuar? Sarung n gayakan yg nie jew ...



klu berkenan, jom tgk sinih. Klik Please!

Selamat Bershopping!
 
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...