Thursday, February 6, 2014

VIVIX SHAKLEE


ViViX merupakan supplemn anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh SHAKLEE, Syarikat No.1 supplemen makanan di Amerika. Di dalam kajian makmal, ramuan ViViX telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

1)   Kerosakkan DNA

       Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu 'typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu gunsi sel dan panjang umur.

Ramuan ViViX melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2)  Pengawalan Genetik

      Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.

Di dalam satu penemuan utama, ujian makmal klinikal terbaru, menunjukkan ramuan ViViX mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.

3)  Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel

       Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.

Ramuan ViViX menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondris untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.

4)  Penimbunan Protin AGE

      Penimbungan berlebihan protin AGE (advanced glycation end produts) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan ViViX adalah 10X lebih kuat dari resveratrol (kandungan unit dalam anggur 'muscadine') untuk melambatkan pembentukkan protin AGE.


Produk ini juga Monolong Membantu Menjaga/Memelihara:

Kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesiatan dan kesejahteraan.
A Healthy Life for You : Your Independent Distributor Shaklee
Dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA dengan menghubungi 
saya di talian 019 3293235 atau 
emel allaarief@yahoo.com
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...