Monday, June 2, 2014

ViTaMiN E SHAKLEE

YES ... Hampir daa 7 Bulan saya joint bisness SHAKLEE tau. Sebelum tuh saya hanya pengguna SHAKLEE sahaja. Saya jatuh cinta dengan SHAKLEE nie selepas ambek cadangan full set berpantang, menyusu dan kurus. Memang suka sangat dengan produk ni. Terbaek untuk diri sendiri... hehehe
Kali ni, saya nak citer sket pasal ViTaMiN E SHAKLEE. Korang semua mesti tau laa kan, vitamin E nie sinonim dengan kulit. hehehe. Nak cantik, ambek vitamin e. Nak kulit gebu ambek vitamin e. Nak hilang PARUT pun ambek vitamin e. PERGH! Kat luar sana, memang banyak sangat jenama vitamin E yang dijual. Dulu2 saya nie memang suke satu produk jer tuk melembakan dan hilang parut saya. Jenama Colonial Dames nie. Memang best giler pakai nie. Saya pengguna tegar hampir 5 tahun tau. Nie masa ank gadis lagi. Tapi sekarang, kebanyakkannya di farmasi or kedai dah tak ada jual. Kenapa? saya pon tak tau. 
Hampir 5 Tahun pakai nie.
Untuk parut n jeragat, memang terbaik!
Tapi kini bile susah nak beli balik produk ni, saya beralih kepada supplement plak. SHAKLEE laa pilihan saya. Masa berpantang saya memang ambek Vitamin E nie. Skrg baby daa setahun daa, saya tetap ambek Vitamin E Shaklee. Ketahuilah.. Vitamin E Shaklee adalah yang terbaik. Harga RM149, ada 120 biji yg boley ambek sampai 4 bulan = sebijik sehari jew. Rupe die cam gambar kat bawah nie.
1 biji je ambek sehari. Nanti
kulit jd cantik tau.
Vitamin E Shaklee diperbuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya adalah Vitamin E Shaklee yang paling lengkap dipasaran. Jangan tak caya tau!
Malas sy nak banding dengan Vitamin E jenama lain.
hehehe. Nak jugak kata ini yg BEST!

SEBAB

Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap 
vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. 
Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, 
kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

Manfaat Utama Vita-E Shaklee/ Vitamin E Shaklee
Melindungi jantung
jantung
Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan perngasidan lipid; meningkatkan kolesterol HDL; mengurangkan tekanan darah; menghalang platelet darah melekat kedinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll.

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif
persenyawaan-sperma-dan-ovum
Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU – 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.
 Anti-Penuaan
1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis haluls, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihakan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha. 1 Biji jew sehari ... Jom laa kita cantik!  
jennifer lopez




Jennifer Lopez pun turut menggunakan    Vitamin E Shaklee tau







Anti-Oksidan yang Kuat
Pengambilan lebih dari 1,200IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan utnuk melawan kanser, mengukuhkan system imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi – katarak dan masalah penglihatan.
 Kelestarian Tenaga
lelaki kuat
Meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih. Lelaki perlu mengambil produk ini.
1) Menghasilkan sperma yang lebih banyak
sperma





2) Meningkatkan paras testosteron di dalam badan
3) Memperbaiki kualiti dan membantu pergerakan sperma
4) Mengelakkan cepat letih dan lesu
5) Meningkatkan daya tumpuan
6) Mengelakkan mati pucuk
 Memperbaiki Arthritis
Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

Menghalang Keguguran
keguguran
Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin, keguguran.

Memperbaiki Parut
penyakit kulit
Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada kulit  untuk mengurangkan kesan parut. Cara mudah untuk hilangkan parut dengan Vitamin E Shaklee hanyalah dengan pecahkan kapsul vitamin E dan sapu pada kawasan parut setiap malam sehingga dapat kesan yang diingini. Satu botol Vitamin E mengandungi 120 biji, hanya makan sebiji sehari, sebotol vitamin E mampu tahan sehingga 4 bulan penggunaan. Jimat dan berbaloi.
Banyak bukan kelebihan Vitamin E Shaklee? Jangan tunggu lagi…


 Shaklee Independent Distributor [ID No:919146]

Jomlah hubungi Anish Azizul untuk dapatkan Detail Mengenai Produk-produk Shaklee! 
dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA! Mendapatkan konsultansi ISTIMEWA!   
 Pilih laa nk Call ke, Msg ke, Whatssap ke, Email ke, 
 di talian 019 3293235 atau 
emel allaarief@yahoo.com




Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...