Friday, September 12, 2014

Majlis Bertandang ke rumah Cik Abam

Tak puas betul tengok gambar kahwin kan,.. kalau boleh setiap masa nak tatap... Mood perasan princess ni datang daaa ... hehehe sebenarnya Ummi tgh clearkan PC ni. Daa berat sangat. Tetiba 'terklik' gambar sanding masa bertandang rumah Cik Abam Ummi. Try tgk dalam blog nie, ermmm, belum diupload lagi rupernya gambar bertandang nim. hehehe. Apa lagi, jom laa layan gambar Ummi nie.



Masa bertandang nie sebenarnya daa ada baju tempahan sendiri. Tapi tak siap. Tukang Jahit kata ada masalah teknikal. hehehe. Last2 rezeki Ummi dapat baju siap. Lagi cantik dari baju tempahan sendiri. Alhamdulillah butik tersebut tak kenakan caj pada baju nim. Syukurlah... Dapat bergaya baju Butik ter ... Harga sewa masa ni, RM 1800. Bertuah rasa!

tue dio .. perasan habis! 

my best prend AKA penganpit Ummi
masing2 belum kawen lg

Cik Abam sy. cam tok kadi plak!

My Bilik Pengantin. Cantik. Simplekan?

My Pelamin. Keluarga mertua buat sendiri. Nice!
Meja makan beradap ... Keluarga mertua hias sendiri
keruh muka Cik Abam
panas lerr tuh!


kami diarak bagaikan Raja! Raja Sehari!





Bergambar pengantin adalah kewajipan !! Posing sakan atas pelamin, atas katil, meja makan beradap, hehehe. dengan keluarga, kekawan. Kalau bukan hari bahagia nim,
 jangan harap org nak bergambar dgn kitakan. Masa ni laa perasan ala2 retis gitu!

gambar Family Ummi tak banyak.Semuanya pemalu.huhuhu.
sukew gambar nim, tengoklaa Mama kite, ketawa besar!
My FamilyInlaw

Kenduri di rumah Cik Abam nie, diorang buat secara gotong royong. Memang adik beradik abah dan mak pandai memasak. Mak pun! Beruntung abah dapat isteri pandai memasak. Kak ipar Ummi pon pandai masak ... Jom Layan gambar sesi outdoor plak. hehehe.

outdoor kami tak kemana-mana pon. Dalam kawasan rumah Cik Abam je. hehehe.


Alhamdulillah. Semoga dengan adanya blog ini, akan terpahat 1001 cerita di sebalik majlis. Dan semoga ikatan cinta, perkahwinan ini sentiasa di rahmati dan di sulami dengan cinta yang terus abadi kekal selamanya hingga ke syurga.Amin.




Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...