Tuesday, October 14, 2014

Gosok baju dengan mudah

Malu Dengan Baju Berkedut???

Risau nak ke Pejabat Kerna Tidak Kemas???
Serikkk! Guna sterika berat dan bakar baju kesayangan Anda???

Kebanyakan orang yang berkerjaya tiada masa untuk 
mengiron baju, ramai diantara kita yang terkejar-kejar masa
KINI,,,, Anda tidak perlu risau lagi!!!
Produk Amway bole menghilangkan kekusutan baju anda!!!
Anda boleh tampil ke pejabat dengan lebih kemas!!!
Ianya cepat, ringan dan tiada risiko terbakar lagi, 
selamat baju tersayang!!!

Philips Steamcare Genarator Iron. 


Baru puas hati. Pernah dengar iron steam x? Haaa nak bagitau la ni... 
pada siapa yang x tau lagi pasal iron steam ni, meh nak citer... 
Apa2 pon belanja gambar dulu!

Inilah ruponya. Besar. Puas Hati.
Iron ni guna steam masa menggosok baju... memang senang sangat!
Hanya siapa yang pernah guna je yang tahu perasaan ni cewaah..hihi..kelebihan nya!!!
baju korang x kan terhangit atau terhangus lagi dah...


tak kan ada lg kesan cam gini

Apa keistimewaannya lagi?
Tak payah nak gosok dua2 side..memadai gosok sebelah side je... 
lagi, senang sangat nak gosok..just lalu kan iron tu, macam basuh pinggan je..huhu..
lagi, 1 baju 3 minit je siap gosok..hoho..gosok sebelah tangan je..nak gosok seluar slack, memang hujung tangan je.. perfect!!! Tak caya kew? Cer cer cer tgk video nim. 

Ummi nyer video? baca sampai abish dulu.hehehe.Meh Ummi belanja gambar!!!


hanya sekali lalu jew ...


iron diletak gitu jew .. tak yah takut
hangit. hehehe

hasil? Lumayan!


Siapa yang paling sesuai guna ni? hehehe. Orang yang macam Ummi. Hanya untuk orang yg malas gosok baju, orang yang nk cepat dan orang yang ada ramai anak sekolah... sorang anak pakai 2 pasang baju sehari x 5 hari sekolah...10 pasang baju sekolah untuk seorang..kalo dua orang? Hahaha pengsan!

Lagi satu, Ummi perasan iron nie selamat jugak kalau ada anak2 kecik. Sebab iron nie daa ada tempat simpan dia. Ummi pernahlah cuai dahulu kala. Lepas je gosok baju, iron masih panas lagi kan? anak kesayang Ummi yng berumur 3 tahun nie pi laaa bermain lagak macam Ummi die buat kerja. Akhirnya dier 'tercedera' laaa sket kat jari. Walaupun plug daa tutup tapi panas dia masih lagi bersisakan.

Ni sedikit info pasal generator iron tersebut :-
  • Menyeterika sebarang pakaian yang boleh diseterika dari sutera hingga ke linen, kapas dan kashmir tanpa perlu melaraskan suhu
  • Teknologi OptimalTemp – kombinasi sempurna suhu dan stim untuk semua pakaian yang boleh diseterika
  • Stim yang berterusan sehingga 120g/min & penggalak stim 240g
  • Sehingga 5 bar tekanan stim untuk menyeterika dengan pantas
  • Tapak SteamGlide untuk kerja menyeterika yang lebih licin
  • Easy De-Calc, sistem antikerak yang tidak merumitkan dan berkesan
  • Ciri2 produk :- #Tangki air: 2.5L #Panjang hos: 1.7m #Panjang kod kuasa: 1.8m #Berat seterika: 1kg #Seterika + berat dasar: 4.5kg #Dimensi: 36.2(T) x 27(L) x 26.3(D)cm #Wattan: 2400W PERCUMA papan seterika Philips tambahan dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua System Philips.
Waranti: Satu (1) tahun waranti terhadap kerosakan pengilangan. Peralatan UNTUK KEGUNAAN DI RUMAH sahaja. Nak lebih lanjut, KLIK SINI


MANTAP GITU! Kalo nak, boleh jeer hubungi Ummi

 Pilih laa nk Call ke, Msg ke, Whatssap ke, Email ke, 
 di talian 019 3293235 atau 
emel allaarief@yahoo.com




Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...