Thursday, October 16, 2014

Penjagaan Berat Badan : Bina Asas Pemakanan yang Kukuh

Ummi jer ke yg berminat ngan tajuk ni?     

Ummi masa peknen ari tu berat naik sampai 99 KG... Almaklumlah kembarkan? tp kalau tak mengandung kembar, masa mengandungkan Irdina dulu 85 KG. Lebih kurang sama je kan. hahaha.


Pas tu masa abis pantang tu turun sampai 74 KG... lps tu naek balik 78 KG. Sampai skrg ni 68 KG lak, tapi masih ada naik turun, naik sampai 80 KG. Ini kes lepas raya puasa hari tuh. Hari makan seduniakan... Asyik naek jew tp jarang turun la... nak naik senang jerr berat badan nie... 

Kekawan semua ada merancang X? Ummi xada ambek sebarang pil merancang lg. Kalau diizikan Allah Ummi dah bersedia nak timang cahaya mata lagi. Alhamdulilah.. Orang kata kalau ambek pil merancang cepat gemuks! selera makan bertambah2. Ummi tak ada plak pengalaman nie. Selera makan Ummi memang bertambah-tambah, nak2 lepas menyusukan twins. hehehe. 

So far Ummi tetap dapat maintainkan berat badan Ummi 68 KG. ini pon dalam kategori ter berat. Ummi nie masih menyusukan twins. Xadalah beria-ria nak kurus sgt sbb Ummi cian takut twins xcukup zat. hehehe. Ummi just maintainkan berat badan, susu pekat agar twins cepat kenyang dan Ummi tak cepat letih .. 
Cam biasa, Shaklee pilihan Ummi!

Ada 2 produk Best! Anda semua kena cuba! 
Nak maintain metabolisma dan Kekal kenyangkn? Pilihlah 2 produk ni. Rugi tak cuba sebab harga mampu milik nyer! 
# Cinch® Energy Tea Mix
# Cinch® Shake Mix

Keistimewaan? Cer baca nie.



Cinch® Energy Tea Mix - Tingkatkan Tenaga Anda


Teh eksotik putih, merah dan hijau Matcha dipetik dengan berhati-hati dan diadun sempurna untuk menghasilkan minuman yang sungguh luar biasa. Ia bertindak pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semula jadi di samping meningkatkan kesihatan keseluruhan.

* Rangsangan tenaga secara semula jadi dan selamat

* Sedap diminum, sama ada panas atau sejuk
* Alternatif terbaik kepada snek manis dan kopi
* Cepat bertindak untuk meningkatkan tenaga
* Bungkusan berbentuk ‘stick’ yang mudah bagi setiap sajian
* Tiada perisa, pewarna dan pemanis tiruan.

Cinch® Shake Mix : Terdapat 3 perisa iaitu 
Cafe Latte/Vanila/Coklat)


Kekalkan kepejalan otot dan pastikan anda sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala anda menurunkan berat badan. Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa. Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian.




Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.




Jazakallah Hukhaira
(Tuhan jua yg membalasmu dgn kebaikan di dunia dan akhirat)
 Shaklee Independent Distributor 
[ID No:919146]

Jomlah hubungi Anish Azizul untuk dapatkan Detail Mengenai Produk-produk Shaklee! 
dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA! Mendapatkan konsultansi ISTIMEWA!   
 Pilih laa nk Call ke, Msg ke, Whatssap ke, Email ke, 
 di talian 019 3293235 atau 
emel allaarief@yahoo.com

 


Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...