Tuesday, October 7, 2014

Peraduan Pa&Ma Online

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera Mommy2 semua ...
hehehe. Hari nie hari yang ke 3 Hari Raya Aidiladha. Ummi boring2 datang opish. 
Kerja URGENT banyak tapinya. hahaha.

Tgh syok baca petua dari Pa&Ma online, Ummi dengan rasa penuh perasaan tetiba je teruja nak masuk peraduan Pa&Ma online nie. Saje je kan, mana tahu rezeki TWINS Ummi nie. 

Nak ikut syarat2 dia nyer pasal. Ummi jenuh ambek gambor twins nie. Macam2 feel. TWINS nie bukanya suka sangat nak bergambor. Susah giler! Layan dulu gambor2 TWINS nie. Nasib jew dapat snap yg okies. Yang laen semuanya tak menepati citarasa Ummi...



time nie berebut nak baca kan..
lunyai daa majalah tuh


irdina jd tukang 'geletek'
Ummi xberkenan sbb mata pejam

gambor nim, ok cuma mata plak pejam
ish! geram betui laaaa


gambor ni plak ' serius' giler. Tak berseri
baby kat majalah plak 'berseri'

nak ambek gambor adek dier
Kakak plak nk interprem!


ini gambor langsung tak boley blah..
icad mcm pikir 'ayo! daa kalah!'

nie plak ... adoi, besar plak botol susu.
irfan xsenonoh gentel pusat
yang nie, kecian gambor Irdina kt belakang




Jenuh Ummi nak ambek gambar depa. Last2 ini pilihan Ummi 

walaupun 'background' tak menarik, berbaju tido
tapi inilah yang paling Ummi 'like'
hehehe

SYARAT PENYERTAAN
1.
Peraduan BAYI BULAN INI - Terbuka kepada bayi yang berusia 2 tahun ke bawah.
2.
Gambar close-up anak hendaklah diambil bersama majalah Pa&Ma isu terbaru. Hanya Penyertaan dengan gambar yang jelas dan menarik sahaja yang akan dinilai. Gambar kabur atau imej terlalu kecil tidak akan dilayan.
3.
Pertandingan akan berterusan setiap bulan sehinggalah dimaklumkan oleh pihak editorial web kelak.
4.
Bukti e-mel tidak boleh menjadi bukti penghantaran.
5.
Pihak kami tidak bertanggung jawab terhadap gambar yang tidak sampai atau dengan borang penyertaan yang tidak lengkap.
6.
Sebarang pengesahan mengenai penerimaan gambar tidak dapat dilakukan oleh pihak kami sepanjang pertandingan ini berjalan.
7.
Sebarang perubahan hadiah tertakluk kepada pihak editorial web.
8.
Pemenang akan dipilih berdasarkan peratusan markah tertinggi. Peratusan markah dibahagi kepada dua iaitu 30% undian melalui web dan 70% undian dari pengadil. Keputusan pengadil adalah muktamad.

Pihak editorial web berhak menggunakan gambar-gambar yang dihantar untuk tujuan promosi dan aktiviti berkaitan laman web dan majalah Pa&Ma.
9.
Setiap peserta boleh menghantar HANYA SATU penyertaan sahaja.

Opsss, lupa plak .. nie link peraduan tuh ... 
Peraduan Pa&Ma Online





















Thank you for reading this entry !



 




 aii semua! Leh laa like FAN PAGE FACEBOOK Ummi.
 Tekan LIKE di bawah nie jew :-

Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...