Friday, November 14, 2014

Gemuk , Kurus , Gemuk, Kurus - Dilema Wanita

Hari ini Ummi nak update ringkas2 je untuk tatapan mereka yg dah lama dok usha set slimming shaklee ni kan. Tajuk entry Ummi pon pasal 'Dilema Wanita' 

Ummi dari dulu lagi memang suka pada kecantikkan. Biler dapat anak pertama, badan Ummi memang gemuks sgt. iyer laa pegnant sampai 84KG. Ummi terpaksa berdiet setahun jugak laa tuk dapat berat badan yang ok n sesuai ... itu berat badan tau! belum masuk tang muker nie. hehehe. Pengalaman yang lepaskan... TAPI sekarang ... Ummi rasa lebey berkenyakinan sangat. Ummi daa jumpa satu supplement yang sesuai sgt dengan Ummi. Memang sukew sgt2 supplement nie. Ummi dapat kurus walaupun ambek masa sket. Sekarang November 2014 berat Ummi masih maintain 66KG. Masa bersalinkan twins nie, selepas bersalin 95KG. Masa dah berlalu setahun. Ummi masih mampu kekal kan berat badan nie. Ummi kena diet sket2 jew ... Twins masih menyusu. Ummi kena makan BANYAK baru produksion SUSU MERIAH. hehehe. On target Ummi ada lagi 10KG Ummi nak remove kan lemak2 tuh tuk capai berat badan biasa. 



Yang paling kanan tuh Oktober 2014. hahaha. Berisi sket. 66KG
Jan 2014 tuh berat beza sangat 60 KG - tak maintain!
tak ambek set kurus sbb MAC 2014 - bakal mommy
namun, tak ada rezeki. Skrg bru nak kurus!
Mustahil? tak mustahil kalau ada 
SHAKLEE ... Love it!



Set slimming Shaklee ni kan bukan sahaja boleh kurus (dgn syarat kawal sikit pemakanan tu) yela takleh harap pd supplemen semata2 kena ada disiplin yang tinggi bila berdiet ni tp kan dpt bonus badan makin bertenaga dan kulit makin cantik, cerah gebu gitu Ok jom kita tgk set slimming shaklee ni, yg best shaklee ni akan ada peringkat detox yg mana peringkat tu penting ye supaya toksin dalam badan dan perut dibuang dan penyerapan vitamin lebih berkesan, bila toksin2 tu dah dibuang jerawat pun dah susah nak singgah.







Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



BELI SEKARANG 
PERCUMA KEAHLIAN BERNILAI RM75

HARGA TERMASUK POSTAGE

REBET BELIAN


Jazakallah Hukhaira
(Tuhan jua yg membalasmu dgn kebaikan di dunia dan akhirat)
  
Shaklee Independent Distributor 
[ID No:919146]
Jomlah hubungi Anish Azizul untuk dapatkan Detail Mengenai Produk-produk Shaklee! dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA! Mendapatkan konsultansi ISTIMEWA! Pilih laa nk Call ke, Msg ke, Whatssap ke, Email ke, di talian 019 3293235 atau emel allaarief@yahoo.com
 
         



Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...