Wednesday, May 6, 2015

Honeymoon Part 1

Dah berkurun berabad punya cerita baru nak create blog...hakhakahak.. Ummi bukan apa... sekadar nak berkongsi pengalaman jer..you know what..sharing is caring...lagipun bolehlah esok-esok anak-anak tengok apa yang mama & papa dia lalui dalam hidup..
tak gitu ..


So kita start dengan sebab pengembaraan ini terjadi...


28 Mei 2010 - Akad Nikah
Honeymoon is the root cause OK!! hehehe. Ini honeymoon ke luar negara kami... Dah 5 tahun kawen, nie laa percutian kami yang ke 2. berdua-duaan sahaja .. Irdina, Irsyad dan Irhfan, Ummi dan ayah tinggalkan kat rumah Nenek. Mitak Nenak tgk kan depa untuk 1 malam. 

Tercetus IDEA nk Honeymoon!

MyBoyRoi nie sebenarnya tak minak sgt nak bercuti. MEMBAZIR katanya. Tp kali nie, Ummi pon tak tau cam ner MyBoyRoy nie berminat sesangat nak bawa Ummi bercuti. Mungkin makin comel kot? ahaks!



KRABI destinasi pilihan kami! Sesuaikan bagi suami isteri yg Nak jd Romantik nie!






Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...