Thursday, August 6, 2015

2 Minggu Turun 3 kg Dengan Cinch Shake Shaklee


Assalamualaikum semua...

Cinch Shake Shaklee merupakan minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucin
Shaklee menggunakan pengalaman penuh selama lebih 50 tahun dalam dunia nutrisi untuk membangunkan formula Cinch Shake dengan harapan penurunan berat badan menjadi lebih mudah dan selamat.
Ingat apa-apa yang kita nak isi dalam badan kita pastikan bende tu selamat untuk long term. Jangan tertipu dengan hasil yang cepat tapi ada kesan sampingan berbahaya pada badan kita. Cinch Shake memang selamat diambil, dijamin!


Kenapa Cinch Shake Shaklee berkesan dan berbeza dari minuman jenama lain?
  • Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Menghilangkan lemak, berat dan inci (inch loss)
  • Terbukti secara klinikal
  • Diperkasa dengan leucin

Secara ringkasnya Cinch Shake berjaya membuat anda mengawal rasa lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna. 


Apa itu Leucin?


Asyik duk sebut leucin je, ape bende tu? 


Leucin merupakan asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia merupakan satu-satunya asid amino yang boleh merangsang sintesis protein otot. Cinch Shake Shaklee yang diperkasa dengan leucin terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan lemak, berat dan inci.


Apa yang kita akan dapat dalam 1 hidangan Cinch Shake Shaklee?


  • Indeks glisemik rendah - 22, sesuai untuk pengidap kencing manis
  • Diperkasa dengan leucin untuk memelihara otot semasa menurunkan berat badan.
  • Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
  • Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan anda rasa puas dan kenyang
  • Tinggi serat (6g setiap hidangan)
  • Sumber soya bebas GMO
  • Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
  • Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat, datang dengan 3 perisa yang sedap, lazat seperti coklat, cafe latte dan vanila.

Lagi satu hal yang sangat penting untuk kite mengambil protein ketika menurunkan berat badan supaya bile kite slim nanti badan kite tak menggeleber, lembik.

Kepada yang berhajat nak slim dan sihat, jangan ragu-ragu untuk cube suplemen Shaklee, If sudi dapatkan dari sue, sue akan tolong mane yang boleh. Camne pun 1 dunia cube tolong kite untuk kurus, kalo diri sendiri macam-macam alasan tak kemana jugak...
Terima kasih kerana sudi membaca entri ini :)

Cuba dulu, jangan X cuba 
Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...