Wednesday, August 26, 2015

Anak Sering Sakit?

Assalamualaikum ....

Hari ni Ummi nak kongsikan tentang penjagaan kesihatan anak2 ... Kalau kita hadapi situasi ni, mesti mak-mak diluar sana terperangkap dengan persoalan kat bawah nie ...

anak demam

Anak sering sakit?
Anak dihantar ke taska?
Anda sering cuti kerana menjaga anak di wad?


Ummi percaya pelindungan si manja amat penting. Ianya bermula dengan apa yang anak kita makan. Di rumah kita boleh pastikan kebersihan, makanan dan hygiene tiptop, tetapi bagaimana di sekolah,taska,taman permainan. kan? 

Ummi dahulu pon bukan suka sangat akan supplement nie. Tapi masa Irdina dulu kerap sangat demam dan warded. Kemudian Si Ayah p beli vitamin Appeton di farmasi. Mas tuh Ummi xjumpa lg Shaklee. ermmmm, bertambah baik. Alhamdulillah.

Shaklee adalah supplement pertama Ummi bg pada Irdina. Ummi ambek Meal Shake. Campur dalam susu sebelum tdo. Irdina umur 3 tahun langsung x masuk hospital dah. Demam pon cepat kebah. Syukur pada Allah. Ummi tahu, kita perlukan perlindungan luar biasa untuk anak-anak kita ..

Set pelindungan si manja ini khas untuk membantu anak-anak anda membina kekuatan antibodi. Set jimat ini untuk kegunaan sehingga 2-3bulan tau. Jimat dan mampu milik.

Pm saya untuk dapatkan set anda
Sy, i'm Ummi Moden
Anish Azizul / 019-3293235 / allaarief@blogspot.com


Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...