Thursday, August 27, 2015

DAYLY INSPIRATION : SET SLIMMING SHAKLEE

Assalamaulaikum semua ...
Klu cerita bab nak kurus nie ... semuanya tension kan? Ummi dr dulu lg berangan nak kurus. Tp xada pon kurus mcm model jugak. Hahaha. Tp Ummi masih lg kurus dalam kategori berisi. Hehehe. Klu Ummi xkawal ni, Ummi pon boleh jd bertambah berisi! Bukan senang nak kurus melidi melainkan mempunyai DISIPLIN DAN AZAM YANG TINGGI.

Dalam sehari kita xperasan tau yang kita ni dah terlebih makan dan terkurang senaman. Bile badan naik, mula laa nak myesal gaban. Hahaha. Ummi tau laa sebab Ummi alami semua ni. Berat Ummi pernah mencecah 100 KG tau selepas bersalin twins... haru biru jugaklah nak kawal berat ni. Tp alhamdulillah. Sehingga kita bile berat badan Ummi turun, xadalah mengeleber sana sini. Semestinya Ummi ada Shaklee!

Untuk stay fit dan beautiful, Ummi ambil protin ESP.  Tapi kalau korang nak stay fit dalam masa yang sama nak kurangkan berat badan, nah Ummi cadangkan Cinch
16 kelebihan Cinch untuk anda:

1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
3.Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
4. Meningkatan metabolisme badan
5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
16. Soya bukan GMO

Kadang Ummi mix gak ESP dan Cinch ni. Sedapppp sangat tau flavor Cinch ni. Berpeluh2 pas minum tu, bertenaga rasa.

Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...