Friday, August 14, 2015

SIAPA YANG LEBIH HOT? IBU BEKERJAYA ATAU SURIRUMAH SEPENUH MASA?

"SIAPA YANG LEBIH HOT? IBU BEKERJAYA ATAU SURIRUMAH SEPENUH MASA?"


Kredit Info : Dr.Hj Juanda Bin Hj 
Kredit Info : Dr.Hj Juanda Bin Hj Jaya
dan Big Kredit untuk AleeyaSara Momento


Ummi tengah belek-belek FB dan terperasan tajuk nie. Mula2 Ummi ingat 'hot' yang 

dimaksudkan tuh macam SURIRUMAH ATAU WANITA KERJAYA kelihatan moden atau

mementingkan penampilan. hahaha. Rupa-rupanya lain plak maksud yang digambarkan

sorry la kalau tajuk tu tak berapa betul ye... tapi lebih kurang macam tu la...


Tapi bila baca tajuk, Ummi terus laju-laju baca isi dalam dia. Iyelah Unni nak tau jugak 

jawapan kan....hehe... Maklumlah. Ummi kan Wanita Bekerjaya. Makan Gaji.

Sesudahnya alhamdulillah... bagus penyelesaian dan jawapan yang diberikan oleh

penulis tersebut dan Ummi memahaminya.



Nak tau apa jawapan yang diberi penulis?



haaa.... baca betul-betul....



dia kata siapa yang lebih hot adalah bergantung dengan cara

mereka menguruskan masa dengan baik, jadi siapa pun dia

 samada ibu berkerjaya atau surirumah sepenuh masa atau 

ibu yang bekerja dari rumah... selagi anda dapat 

menguruskan masa dengan baik... 


MAKA ANDA MEMANG HOT!



suka kan jawapan ni..?


Ummi rs Ummi

memang HOT!

hehehe

gambar semasa percutian di Langkawi ...
HOT itu MERAH ... hahahaha



p/s nak petang-petang ada entry menarik ye...

untuk hot Mama/ Ummi/ Mok/ Mek/ Ibu/ 

dan seangkatan dengannya ... 


JOM kita semua kekalkan HOT dengan Suplement!


Shaklee ada nie ...


Tips yang lain khas untuk wanita 30-an. :

Banyakkan Makanan Berserat tinggi, Sayur dan Buah 

Banyak mana pun buah-buahan yang kita ambil tiap hari, kita tetap perlukan suplemen tambahan Vitamin C untuk keperluan badan. Buah2 selepas dipetik,kandungan Vitamin C berkurang separuh dan musnah terus apabila terdedah kepada panas. 

Sebab tu Ummi memilih tablet Vitamin C Shaklee. Vitamin C Shaklee lengkap sekali dengan 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah lemon, orange, grapefruit). Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan Vitamin C dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas. Setiap tablet vitamin C Shaklee bersamaan hidangan 7.5 biji oren.

Ummi juga ambil kolagen Shaklee yang lengkap dengan vitamin C didalamnya. Dalam masa yang sama saya tetap makan buah-buahan setiap hari. Cuma sayur je yang saya tak berapa gemar..hihihi. Tapi kalau kangkung dan bayam ... feberet laa plak!

Dan kalau kekawan yang baca ni ada budjet lebey, Vivix pastikan dalam list ANDA!

notakaki:Vitamin C membantu membentuk kolagen, menganjalkan kulit, merawat kulit kasar dan kering, mencerahkan kulit, menghilangkan kedutan dan jeragat, dan banyak lagi

 Shaklee Independent Distributor [ID No:919146]

Jomlah hubungi Anish Azizul untuk dapatkan Detail Mengenai Produk-produk Shaklee! 
dapatkan khidmat konsultansi PERCUMA! Mendapatkan konsultansi ISTIMEWA!   
 Pilih laa nk Call ke, Msg ke, Whatssap ke, Email ke, 
 di talian 019 3293235 atau 
emel allaarief@yahoo.com

Post a Comment

Assalamualaikum ... Hari nie CikLaa ada laa gosip2 di opis. Pasal apa? Pasal nak awek muda. Hehehe. Ada seorang Boss tue, dia ada bagi...